Automobil Police CoupeAutomobil Police Coupe

Automobil Police na daljinsko upravljanje

299,00 kn (39,68 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-169

Kategorija: Vozila na daljinsko upravljanje

Dostava: 2-3 dana

Set uključuje:
– policijski automobil
– daljinski upravljač
– korisnički priručnik.

Na zalihi

Vožnja vlastitim automobilom san je mnogih ljudi. Od sada takvu priliku imaju svi zaljubljenici u motorizaciju i policijska vozila, posebno djeca starija od 3 godine, kao i njihovi tate. Automobil na daljinsko upravljanje u prekrasnoj bijeloj boji dizajniran je i proizveden u mjerilu 1:14, zahvaljujući kojem sadrži detalje specifične za strukturu vozila. Ovu igračku možete lako opisati: pažnja prema detaljima i čvrsta izrada. Uzbudljiva zabava pomoću vozila na daljinsko upravljanje učinit će svakog dječaka ne samo sretnim i zaokupljenim zabavom, već će se i razviti na mnogim važnim razinama – govorimo o koordinaciji, odgovornosti i mašti. Mogućnost da postanete vozačem takvog senzacionalnog vozila koju mnogi žele jamčit će ugodno vrijeme provedeno među vršnjacima.
Set uključuje:
– policijski automobil
– daljinski upravljač
– korisnički priručnik.
Predstavljeni automobil u nježno bijeloj boji u policijskoj verziji model je koji kombinira sportski izgled, kao i karakteristike coupe automobila i specijalnih usluga. Velika prednost predstavljenog vozila su njegove zanimljive funkcije – uključeni daljinski upravljač omogućuje učinkovitu promjenu smjera vožnje. Automobil je izrađen od najkvalitetnije plastike koja je otporna na male sudare te je čvrsta i izdržljiva. Dizajn vozila s daljinskim upravljanjem odražava najvažnije detalje modela u punoj veličini.
R/C daljinski upravljač za upravljanje vozilom sastoji se od crnih elemenata u kombinaciji sa sjajnim, srebrnim detaljima kao i tipkama. Svaki od njih odgovoran je za drugačiju funkciju – automobilom se lako može upravljati naprijed / nazad, udesno / ulijevo.
Kontrolirana igračka označena je CE certifikatom, što prije svega dokazuje visoku kvalitetu proizvoda, kao i sigurnost koja proizlazi iz upotrebe. Model vozila i daljinsko upravljanje napajaju se AA baterijama. Automobil je spakiran u elegantnu kutiju s prozirnim prozorom. Automobil je spakiran u elegantnu kutiju s prozirnim prozorom.
Dimenzije automobila: 35 cm x 12,5 cm x 13,5 cm
Veličina paketa: 50 cm x 17 cm x 19,5 cm

Dodatne informacije

Velicina

35 cm x 12,5 cm x 13,5 cm

Boja

bijela

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje