Automobil Police

199,00 kn (26,41 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-170

Kategorija: Vozila na daljinsko upravljanje

Dostava: 2-3 dana

Automobil na daljinsko upravljanje u prekrasnoj bijeloj boji dizajniran je i proizveden u mjerilu 1:18, zahvaljujući kojem sadrži detalje specifične za strukturu vozila.

U dolaskuŽelim rezervirati

Vožnja vlastitim automobilom san je mnogih ljudi. Od sada takvu priliku imaju svi zaljubljenici u motorizaciju i policijska vozila, posebno djeca starija od 3 godine, kao i njihovi tate. Automobil na daljinsko upravljanje u prekrasnoj bijeloj boji dizajniran je i proizveden u mjerilu 1:18, zahvaljujući kojem sadrži detalje specifične za strukturu vozila. Ovu igračku možete lako opisati: pažnja prema detaljima i čvrsta izrada. Uzbudljiva zabava pomoću vozila na daljinsko upravljanje učinit će svakog dječaka ne samo sretnim i zaokupljenim zabavom, već će se i razviti na mnogim važnim razinama – govorimo o koordinaciji, odgovornosti i mašti. Mogućnost da postanete vozačem takvog senzacionalnog vozila koju mnogi žele jamčit će ugodno vrijeme provedeno među vršnjacima.
Set uključuje:
– policijski automobil
– daljinski upravljač
– baterije.
Ova igračka označena je CE certifikatom, što prije svega dokazuje visoku kvalitetu proizvoda, kao i sigurnost koja proizlazi iz upotrebe. Model vozila i daljinsko upravljanje napajaju se baterijama. Automobil je spakiran u elegantnu kutiju s prozirnim prozorom.

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje