Blagajna s košarom i priborom za kolica

199,00 kn (26,41 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-128

Kategorija: Kućanski aparati

Dostava: 2-3 dana

Blagajna igračaka zanimljiv je prijedlog za razvijanje djetetove spremnosti za učenje osnova matematike na vrlo ugodan način. Blagajna s dodacima bit će savršen dodatak za još zanimljiviju i bolju zabavu, kao i živopisan i ugodan naglasak u dekoru dječje sobe ili igraonice.

Na zalihi

Igranje u trgovini jedna je od najpopularnijih zabava za djecu svih dobnih skupina. Ovaj oblik trošenja vremena omogućuje vam naučiti računati i pregovarati. Blagajna igračaka zanimljiv je prijedlog za razvijanje djetetove spremnosti za učenje osnova matematike na vrlo ugodan način. Blagajna s dodacima bit će savršen dodatak za još zanimljiviju i bolju zabavu, kao i živopisan i ugodan naglasak u dekoru dječje sobe ili igraonice.
Predstavljeni model je sigurna igračka jer su za proizvodnju blagajne igračaka korišteni najkvalitetniji materijali sa svim potrebnim certifikatima. Dizajn igračke je vrlo moderan. Pojednostavljeni oblik blagajne savršeno se usklađuje s njenom intenzivnom bojom koja će zasigurno privući dijete i potaknuti ga na igru. Izvlačna ladica, skener proizvoda, pravi zvučni signal i zaslon samo su neke od mnogih prednosti ove opreme.
Set uključuje puno dodatne opreme potrebne za svakog prodavača. Prostrana košarica i dvije manje košarice omogućit će nam da mirno biramo proizvode. Nakon završetka kupnje, platit ćemo novčanicama i novčićima uključenima u set. U našoj trgovini možemo platiti i karticom, a roba koja se provjerava stavlja se na traku pričvršćenu na blagajni koju pomičemo klizačem. Mikrofon i zaslon omogućit će nam da se do kraja osjećamo kao prava blagajnica.
Zajedno s igračkom, mladi blagajnik ili blagajnik dobit će:
– blagajna s trakom i čitačem
– dodaci hrani: povrće, sokovi, slatkiši, pića
– dvije košarice za kupovinu
– kolica
– kovanice, novčanice i kreditne kartice
Niz različitih dodataka omogućit će djetetu da stvori vlastitu trgovinu sa širokim asortimanom, što će mu omogućiti da razvije svoju maštu i igra ulogu blagajnika. Komplet mladog prodavača spakiran je u ukrasnu šarenu kutiju što ga čini savršenim poklonom. Da biste upravljali blagajnom i mogli je koristiti kao kalkulator, trebate upotrijebiti dvije baterije tipa “AA” koje nisu uključene.

Dimenzije blagajne: 27 cm x 16 cm x 9 cm
Dimenzije kolica: 18 cm x 14 cm x 9 cm

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje