Dinosaur na daljinsko upravljanje s parom I zvukovima

299,00 kn (39,68 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-206

Kategorija: Igračke

Dostava: 2-3 dana

Daljinski upravljač izgledom imitira kostur dinosaura. Pritiskom na noge na daljinskom upravljaču dinosaur se kreće naprijed, dok pritiskanjem glave čut ćemo glasno urlanje, popraćeno svjetlosnim efektima. Nakon ulijevanja vode u otvor na glavi, za vrijeme huka, iz usta izlazi hladna para koja oponaša vatru!

U dolaskuŽelim rezervirati

Naš dinosaur može biti odlična igračka za vaše dijete, mnoštvo funkcija omogućit će mu dugu i sretnu zabavu.

Zvučni i svjetlosni efekti će ga oduševiti, a najzanimljivije je da dinosaur pušta vatru! Nakon ulijevanja vode u otvor na glavi, za vrijeme huka, iz usta izlazi hladna para koja oponaša vatru! Proizvod je opremljen zvučnikom kroz koji možete čuti zvukove dinosaura, kada pritisnete tipku na njegovoj strani, čut ćete urlik, a iz njegovih usta će se vidjeti crveno svjetlo.

Daljinski upravljač izgledom imitira kostur dinosaura. Pritiskom na noge na daljinskom upravljaču dinosaur se kreće naprijed, dok pritiskanjem glave čut ćemo glasno urlanje, popraćeno svjetlosnim efektima.

Kada se dugo ne igrate s dinosaurom, on zaspi. Zatim pritisnite gumb sa strane i spreman je za daljnje avanture!

Interaktivne igračke djeci ne samo da pružaju zabavu, već ih postupno uče koristiti se najsuvremenijim električnim uređajima. Robot dinosaur na daljinsko upravljanje je uređaj jednostavan za korištenje, kontroler omogućuje nekompliciranu kontrolu, ali zahtijeva fokus i predanost igri.

Tamnozelene boje s crnim elementima u kombinaciji sa svjetlećim elementima privlače pažnju. Svaki detalj – široka glava, bijeli oštri zubi, pokretne čeljusti odražavaju pravog gmaza iz prapovijesti. Vaš mališan može upoznati život koji je bio na zemlji prije nas, a tko zna, možda to u njemu probudi veliku strast!

Dijelovi seta:
– dinosaur na daljinsko upravljanje
– daljinski upravljač
– pipeta

Dimenzije:
– dinosaur: 51 cm x 10 cm x 28 cm
– daljinski upravljač: 13 cm x 5 cm x 8 cm

Dinosaur se napaja s tri 1,5V AA baterije (uključene), daljinski upravljač se napaja s tri 1,5V AA baterije (nisu uključene). Igračka je namijenjena djeci starijoj od 3 godine. Set ima CE certifikat i usklađen je sa EN 71 standardom.

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje