Dinosaur Tyrannosaurus Rex sa zvukom na daljinsko upravljanje

249,00 kn (33,05 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-038

Kategorija: Dinosauri

Dostava: 2-3 dana

Dimenzije dinosaura: 50 cm x 28 cm

U dolaskuŽelim rezervirati

Igračka-dinosaur savršeni je prikaz ogromnog Tyrannosaurusa koji je živio prije otprilike 125-100 milijuna godina. Ovaj je dinosaur bio jedan od najvećih kopnenih grabežljivaca u povijesti. Ovo pretpovijesno biće bilo je ogromno – bilo je dugo čak 13 metara.
Igračka koju karakterizira kopija Tyranosaura ima dugu, ravnu lubanju i masivnu, mišićavu strukturu. Napajaju ga 3x AA 1,5V baterije, koje su uključene u set. Nakon što ih stavi u igračku i pritisne tipku tik uz rep, veliki dinosaur počinje urlati i micati glavom, popraćen otvaranjem usta, pokazujući zastrašujuće zube. Svjetlosni efekti, na primjer bljeskajuće oči, samo pojačavaju ove neobične senzacije.
Hodajući dinosaur ne samo da može biti izvrsna igračka – poslužit će i kao znanstveno pomagalo. Zahvaljujući takvom objektu, objašnjavanje djetetu činjenica vezanih uz pretpovijest i mitska bića bit će puno lakše, štoviše, razvit će znanje i maštu mališana, potičući ga na samostalno stjecanje informacija o tim temama.
Dinosaur ima opciju daljinskog upravljanja. Priloženi daljinski upravljač ima dvije aktivne tipke. Pomoću gumba s lijeve strane aktivirajte zvukove i pomaknite glavu. Drugi je gumb za kretanje dinosaura naprijed. Daljinski upravljač napajaju 3xAA baterije – nisu uključene.
Igračka je izrađena od certificiranog materijala koji je plastičan otporan na čestu upotrebu. Unatoč opasnom izgledu, igračka je lišena oštrih i opasnih elemenata ili završetaka. Boje dinosaura odnose se na svog prethodnika, što igračku čini realnijom. Dinosaur je spakiran u kartonsku kutiju. Vjerujemo da je to savršena ideja za poklon za malog entuzijasta dinosaura i pretpovijesti.

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje