Drvena kocka GljivaDrvena kocka Gljiva

Drvena kocka Gljiva

299,00 kn (39,68 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 3-004

Kategorija: Edukativne drvene igračke

Dostava: 2-3 dana

Obrazovna drvena kocka s labirintom Nauči brojati Mala djeca definitivno više vole igru ​​nego učenje. Stvarno je važno motivirati ih na učenje brojeva i slova – što se može postići obrazovnim igračkama. Naša edukativna drvena kocka osmostrana je zabava, koja također može povećati ručne vještine vaše djece. Kocka nudi različite aktivnosti sa svake strane: # […]

U dolaskuŽelim rezervirati

Obrazovna drvena kocka s labirintom Nauči brojati

Mala djeca definitivno više vole igru ​​nego učenje. Stvarno je važno motivirati ih na učenje brojeva i slova – što se može postići obrazovnim igračkama. Naša edukativna drvena kocka osmostrana je zabava, koja također može povećati ručne vještine vaše djece.

Kocka nudi različite aktivnosti sa svake strane:
# 1 Šareni zupčanici – vaša će beba moći razumjeti kako funkcioniraju zupčanici. Ova strana omogućava vašem djetetu da okreće elemente na njemu.
# 2 Šareni sat – na ovoj strani kocke vaša će beba pronaći sat sa šarenim brojevima. Zahvaljujući ovoj strani, vaše će dijete naučiti sate i način rada sata.
# 3 Sortirnica – Ova je strana tipična sortirnica s otvorom geometrijskog oblika. Vaši će se mališani zabavljati pokušavajući smjestiti elemente u svoje rupe.
# 4 Abacus – Zahvaljujući ovoj strani vaše će dijete naučiti kako rješavati jednostavne matematičke probleme. Perle su šarene, pa vašem mališanu definitivno neće biti dosadno!
# 5 Rotirajuće perle s naljepnicama – Na naljepnicama možete pronaći slike i brojeve. Zahvaljujući toj igrački vaše će dijete naučiti računati.
# 6 Labirint u obliku stabla – s ove strane vaše će se dijete moći igrati kuglicama i prenositi ih oko stabla.
Gornji segment – na vrhu kocke možete pronaći živopisni labirint s drvenim kuglicama.

Set je napravljen za djecu stariju od 3 godine. Izrađen je od sigurnog, prirodnog drvenog materijala. Ova igračka lako će vam poboljšati dječju kreativnost, matematičke vještine i koordinaciju oko-ruka. Igračka dolazi u čistoj, bijeloj kutiji sa šarenim naljepnicama.

Dodatne informacije

Velicina

24x22x38 cm

Boja

šarena

Dob

3+

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje