Drvena ploča UČIMO ZAJEDNO

249,00 kn (33,05 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-212

Kategorija: Igračke

Dostava: 2-3 dana

Set uključuje:
– kreda (3 boje)
– abrazivna spužva od krede
– 8 plastičnih vijaka
– polica
– brojevi i matematički znakovi na magnetu

Na zalihi

Ploča je nezaobilazna za svakog malog umjetnika i razvijat će umjetničke vještine kroz crtanje kredom, a svako dijete može naučiti i pisati i brojati. Opremljen je praktičnom policom za pribor. Pouzdano izrađen od najkvalitetnijih materijala. Pažljivo obrađen, tako da nema oštrih rubova. Kredom crtajte po crnoj strani ploče – set uključuje tri boje. Ima abakus s 3 boje perli s kojima će dijete krenuti u pustolovinu s brojanjem, a s druge strane drvene kocke s brojevima za lako izvođenje osnovnih matematičkih operacija. Uz pomoć brojeva i matematičkih znakova dijete može naučiti osnovne matematičke operacije kao što su zbrajanje, oduzimanje i množenje. U sredini se nalazi sat na kojem će mališan kazaljkama namjestiti vrijeme i prepoznati sate.
Ploča je rotirajuća i može se koristiti na 2 načina. Set uključuje velike vijke koji će omogućiti praktičnu rotaciju i promjenu položaja.
Naš proizvod omogućit će vašem djetetu razvoj na različitim razinama te će biti dobra pomoć za učenje i rješavanje zadataka nakon škole. Kod najmlađih će pomoći poboljšati vještine ruku, naučiti prva slova i brojke te trenirati pamćenje. Zabavi nikad kraja.
Set uključuje:
– kreda (3 boje)
– abrazivna spužva od krede
– 8 plastičnih vijaka
– polica
– brojevi i matematički znakovi na magnetu

Dimenzije:
– cijela ploča: 40 cm x 32 cm x 67 cm
– spužva: 32 cm x 36 cm
– ploča za pisanje: 32 cm x 29 cm

Igračka je namijenjena svoj djeci starijoj od 3 godine. Za njenu proizvodnju korišteni su sigurni, certificirani materijali. Set ima CE certifikat i zapakiran je u šarenu kartonsku kutiju.

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje