Garaža s liftom + set opruga i helikopteromGaraža s liftom + set opruga i helikopterom

Garaža s liftom + set opruga i helikopterom

129,00 kn (17,12 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-105

Kategorija: Trkaće staze

Dostava: 2-3 dana

Parkiralište se sastoji od dva segmenta, zahvaljujući kojima može istovremeno smjestiti do 8 automobila u zasebne bokseve, kao i jedan u dizalo, a drugi u prizemlju, gdje se nalaze ulaz, izlaz i benzinska pumpa s dozatorima. Na krovu parkirališta nalazi se heliodrom. Set također uključuje 3 šarene opruge i helikopter, kao i ogroman set naljepnica za ukrašavanje igračke po vašem ukusu, te pribor – pregrada, ograde, čunjevi, putokazi.

Na zalihi

Veliko parkiralište na četiri etaže s pokretnim dizalom ukrast će srce svakog dječaka. Parkiralište se sastoji od dva segmenta, zahvaljujući kojima može istovremeno smjestiti do 8 automobila u zasebne bokseve, kao i jedan u dizalo, a drugi u prizemlju, gdje se nalaze ulaz, izlaz i benzinska pumpa s dozatorima. Na krovu parkirališta nalazi se heliodrom. Set također uključuje 3 šarene opruge i helikopter, kao i ogroman set naljepnica za ukrašavanje igračke po vašem ukusu, te pribor – pregrada, ograde, čunjevi, putokazi.
Struktura višekatnog parkirališta sastoji se od velike baze i dva segmenta s liftom između njih. Na glavnom dijelu predmeta nalazi se kabina stražara na kojoj je pričvršćena pomična barijera, kao i benzinska postaja s dozatorima. Uz nju se nalaze ulazi i izlazi.
Nakon postavljanja automobila u dizalo, okrenite crvenu tipku na poklopcu igračke da se kreće. Automobil možete parkirati u garaži i drugim automobilom ući u dizalo. Nakon otpuštanja brave, pritiskom na ručicu smještenu pored svake garaže, pod se pretvara u rampu koja omogućuje da se automobil spusti do dizala.
Garaža u više boja, koju je jednom ukrasilo dijete, zasigurno će izgledati sjajno. Naljepnice uključene u komplet uključuju oznake poda, kao i grafike koje pokazuju koje se usluge mogu naći na parkiralištu – na primjer, 24-satna usluga, pranje, pranje voskom i servisiranje vozila. Sigurni smo da će ova igračka ispuniti očekivanja sve djece. Garaža ima CE certifikat, što čini sigurnu igru.

Dimenzije:
– automobili: 7,5 cm x 3,5 cm x 3,5 cm,
– helikopter: 11 cm x 4 cm x 3 cm,
– platforma: 27,5 cm x 27 cm x 4 cm,
– dizalo: 9 cm x 7 cm x 6 cm,
– garaža: 24 cm x 9,5 cm x 9 cm.
Dimenzije pakiranja igračaka: 38 cm x 54 cm x 9,5 cm
Dob: 3+

Dodatne informacije

Velicina

38 cm x 54 cm x 9,5 cm

Boja

plava, crvena

Dob

3+

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje