Interaktivna gitara

159,00 kn (21,10 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-091

Kategorija: Muzički instrumenti

Dostava: 2-3 dana

Igra s ovom interaktivnom gitarom učinit će da dijete u tren oka nauči jednostavne ručne i kinestetičke aktivnosti, a osim toga znat će nove boje, zvukove i melodije.

Dimenzije: 45 cm x 19 cm x 4 cm

Na zalihi

Šarmantna, ružičasta gitara sa svjetlosnim i zvučnim efektima dizajnirana je posebno za djevojčice starije od 18 mjeseci. Igračka će na vrlo ugodan način uvesti bebu u zanimljiv svijet njenih zvukova, glasova, boja i oblika. Igra s ovom interaktivnom gitarom učinit će da dijete u tren oka nauči jednostavne ručne i kinestetičke aktivnosti, a osim toga znat će nove boje, zvukove i melodije.
Predstavljena ružičasta glazbena igračka oblika je koji podsjeća na autentičnu električnu gitaru. Gitara ima pojednostavljene, zaobljene oblike koji su vrlo sigurni za bebu. Interaktivna igračka opremljena je s 9 tipki koje omogućuju uključivanje raznih zanimljivih melodija i zvukova.
Tijekom pritiskanja tipke se same osvjetljavaju. Instrument igračke ima 3 načina rada i razne melodije – od popa do bluesa. Dijete se može igrati, pritiskajući tipke na klaviru i koristeći tirkizno dugme u obliku gitare, zaobljeni gumb podijeljen na četiri dijela i svjetlosni gumb u gornjem dijelu igračke. Bež ručica nakon prebacivanja prema dolje mijenja pjesmu, sličnu ružičastom valjku, koja se može pomicati gore-dolje. U gornjem dijelu igračke nalazi se svijetlo-ljubičasta kuglica ispunjena graškom, koja bi se mogla koristiti kao zvečka.
Predstavljena ružičasta gitara svojom je veličinom prilagođena visini male djece. Mnogo različitih funkcija koje skriva zasigurno će potaknuti bebe, dodatno pozitivno utječu na njihov rast. igračka je izrađena od atestiranog, sigurnog, djeci prikladnog materijala – ima CE certifikat. Igračku za igranje napajaju 3 komada 1,5 V AA baterija koje nisu uključene u set. Interaktivni instrument spakiran je u kartonsku kutiju svijetlih, jarkih boja, tako da će to biti prekrasna ideja za poklon.

Dodatne informacije

Dimenzije 45 × 19 × 4 cm

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje