KiperKiper

Kiper na daljinsko upravljanje

299,00 kn (39,68 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-167

Kategorija: Vozila na daljinsko upravljanje

Dostava: 2-3 dana

Set uključuje:
– kiper,
– daljinski,
– USB punjač za punjive baterije,
– baterije.

Na zalihi

Kiper je jedno od vozila koje nijedan dječak ne bi smio propustiti u svojoj kolekciji. Dobro funkcionira tijekom mnogih scenarija igre: gradilišta, mehanike ili utrka. Ovaj će model svaku igru učiniti fantastičnom.
Set uključuje:
– kiper,
– daljinski,
– USB punjač za punjive baterije,
– baterije.
Priloženi daljinski upravljač RC 2.4G ima mnogo zanimljivih funkcija. On je odgovoran za vožnju naprijed / natrag i udesno / ulijevo i podizanje kipera. Sigurni smo da će svakom djetetu donijeti veliku radost. Daljinski upravljač je vrlo jednostavan – svaki je gumb označen odgovarajućom slikom koja prikazuje njegovu funkciju.
Daljinski upravljani kiper nalazi se na gumiranim kotačima s gaznim slojem, zahvaljujući kojem se može koristiti i u nepovoljnijim uvjetima. Prikolica za prevrtanje, koja se nalazi na stražnjem dijelu igračke, omogućuje transport rasutih materijala potrebnih na svakom gradilištu. Kako biste ih brzo i učinkovito izlili na određeno mjesto, dovoljno je podići prikolicu daljinskim upravljačem. Spreman!
Konstrukcija kipera na daljinsko upravljanje vrlo je sigurna i čvrsta. Za njegovu proizvodnju korišten je visokokvalitetni materijal zahvaljujući kojem je igračka dobila CE certifikat. Da biste mogli koristiti sve funkcije vozila, morate napuniti priložene punjive baterije i u daljinski upravljač staviti 2 “AA” 1,5V baterije. Žuto građevinsko vozilo namijenjeno je svim dječacima starijim od 5 godina i pakirano je u kartonsku kutiju s prozirnom staklenom futrolom.

Dodatne informacije

Velicina

26 cm x 14 cm

Boja

žuta

Dob

5+

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje