Magnetna ploča za crtanjeMagnetna ploča za crtanje

Magnetna ploča za crtanje

29,00 kn (3,85 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-024

Kategorija: Kreativne igračke

Dostava: 2-3 dana

Dimenzije slona: 33 cm x 24 cm

Na zalihi

Igračka koju su vjerojatno svi roditelji upoznali tijekom djetinjstva. Ova magnetna ploča može nebrojeno puta pisati i crtati slike koje nestaju – ali ne samo! To je izvrstan oblik zabave, kao i pomoć u razvijanju djetetovih umjetničkih vještina.
Kako djeluje čarobna magnetska ploča? Pri crtanju posebnom olovkom oblikuje se obrazac koji je stvorilo dijete. Crteži se mogu izvoditi bilo koji broj puta – da biste izbrisali sliku, potrebno je samo pomaknuti klizač na dnu objekta. Da bi magnetski nestanak dugo služio djetetu, treba ga koristiti samo s priloženom magnetskom olovkom. Na ekranu se ni pod kojim uvjetima ne smiju koristiti klasične olovke, flomasteri ili olovke s tintom.
Dječji program za crtanje sastoji se od zaslona na kojem možete slobodno crtati i pisati, magnetske olovke, dva žiga – u obliku srca i trokuta, abakusa i klizača za brisanje slika. Cijela stvar smještena je u ružičasti okvir sa siluetom slona. Obrub zaslona ukrašen je brojevima, abecedom i pomičnim abakusom. Ova kombinacija omogućit će vam jednostavan pokušaj pisanja brojeva i slova bez potrebe za upotrebom dodatnih materijala.
Ova zabavna i edukativna igračka izrađena je vrlo estetski i pažljivo. Pastelno ružičasta boja slona sigurno će potaknuti svakog mališana na igru. Vrijedno je zapamtiti da je igračka opremljena malim elementima, pa nije namijenjena djeci mlađoj od tri godine.

Dodatne informacije

Velicina

33 cm x 24 cm

Boja

roza

Dob

3+

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje