Policijski automobile POLICE3Policijski automobile POLICE3

Policijski automobile POLICE3

69,00 kn (9,16 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-151

Kategorija: Vozila

Dostava: 2-3 dana

. Bijela i plava boja te natpisi tipični su za ovu vrstu automobila, kao i crvena i plava svjetla na krovu, i pomažu da se dijete tijekom igre osjeća kao pravi, hrabri policajac na zadatku.

U dolaskuŽelim rezervirati

Policijski automobil dizajniran je za sve male ljubitelje policije i hitne službe. Bijela i plava boja te natpisi tipični su za ovu vrstu automobila, kao i crvena i plava svjetla na krovu, i pomažu da se dijete tijekom igre osjeća kao pravi, hrabri policajac na zadatku.
Automobil ima tipičnu, pojednostavljenu konstrukciju. Prednje staklo je zatamnjeno, dok su bočna stakla vozača i suvozača spuštena, što olakšava otvaranje vrata, a također daje mogućnost postavljanja policajca na sjedala. U automobilu se nalaze dvije crne fotelje, vozač i elementi koji ih oponašaju iz stvarne opreme automobila – radio, ručica mjenjača, nadzorna ploča.

Na krovu policijskog automobila postavljena su četiri gumba označena crtežima – pritiskom svakog od njih aktivira se drugi zvuk. Ključ – start motora, truba – sirena automobila, R – regresija automobila, svjetlo – policijska sirena. Svaki od spomenutih zvukova popraćen je svjetlosnim efektima, što znači bljeskajućim, crvenim i plavim svjetlima.
Za igračku su potrebne 3 komada AG13 / LR44 baterija koje su uključene u set. Automobil je spakiran u estetsku kutiju s otvorenim staklenim kućištem, ima CE certifikat, što jamči sigurnost korištenja ove igračke. Policijski automobil prilagođen je djeci starijoj od 3 godine.

Dodatne informacije

Velicina

24 cm x 8 cm x 9,5 cm

Dob

3+

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje