Samostrel s laserskim nišanom

109,00 kn (14,47 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-110

Kategorija: Sportska oprema

Dostava: 2-3 dana

Da biste ispucali strelicu, stavite je u predviđenu rupu, a zatim razvucite žicu. Nakon što otpustite, strelica leti naprijed. Laserski nišan ugrađen u samostrel igračke velika je pomoć koja pomaže u pronalaženju cilja.

U dolaskuŽelim rezervirati

Oružje je jedna od najtraženijih igračaka o kojoj dječaci sanjaju. Samostrel igračka vrlo je intuitivna i jednostavna za upotrebu. Dječje oružje opremljeno je fleksibilnim žicama, zbog kojih let strelice može doseći velike udaljenosti. Da biste ispucali strelicu, stavite je u predviđenu rupu, a zatim razvucite žicu. Nakon što otpustite, strelica leti naprijed. Laserski nišan ugrađen u samostrel igračke velika je pomoć koja pomaže u pronalaženju cilja.
Set uključuje:
– samostrel
– tri hica
– tobolac
– štit
Predstavljeni samostrel za djecu karakterizira masivna struktura i senzacionalan dizajn: maskirne boje, tipične za kamuflažu. Konstrukcija igračke je dobro promišljena, zahvaljujući kojoj je zgodna, što jamči ugodno i nadasve lagano korištenje. Strelice završavaju mekanim gumenim vakuumom, što čini igranje s njima vrlo sigurnim.

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje