Žuti bager gusjeničar na daljinsko upravljanjeŽuti bager gusjeničar na daljinsko upravljanje

Žuti bager gusjeničar na daljinsko upravljanje

269,00 kn (35,70 €)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 35,00 kn. Dostava iznad 500,00 kn gratis.

Šifra proizvoda: 2-162

Kategorija: Vozila na daljinsko upravljanje

Dostava: 2-3 dana

Ovu igračku karakterizira širok raspon mogućnosti upravljanja – od vožnje naprijed i nazad, preko okretanja udesno i lijevo do potpune kontrole ruke.

U dolaskuŽelim rezervirati

Ako vaše dijete neprestano sanja da može sjediti na čelu ogromnog građevinskog stroja, sada ima veliku priliku. Predstavljamo izuzetno realan u smislu funkcije i izgleda, bager gusjeničar koji radi na gumenim gusjenicama. Ovu igračku karakterizira širok raspon mogućnosti upravljanja – od vožnje naprijed i nazad, preko okretanja udesno i lijevo do potpune kontrole ruke.
Paket uključuje:
– bager s dugim krakovima,
– kontroler s antenom,
– 2 komada R6 baterija.
Interaktivni bager gusjeničar može se popeti i do oko 45 stupnjeva, čemu svakako pomažu ogromne konjske snage. Igračka je izrađena od najkvalitetnije plastike, koja u kombinaciji s narančastom i crnom bojom karakterističnim za ovu vrstu vozila, kao i profinjenost detalja, čini da se dijete dugo igra s njom. Velika prednost bagera su specijalni efekti. Dijete ne samo da će vidjeti jaka, šarena svjetla, već će i čuti nevjerojatnu glazbu.
Set uključuje kontroler koji omogućuje još bolju zabavu. Žuti daljinski upravljač ima 8 osvijetljenih tipki i dugu antenu. Nakon pritiska okruglog gumba na lijevoj strani kontrolera, igračka će se pokrenuti. Još jedan pritisak uključit će glazbu – svaki sljedeći pritisak aktivirat će jednu od tri melodije. Okrugli gumb na suprotnoj strani kontrolera prikazuje funkcije bagera – naprijed i natrag, kao i desno i lijevo te podizanje i spuštanje ruke. Gumbi na dnu kontrolera omogućuju okretanje vozačke konzole – ostale dvije: kopanje rukom u zemlju.
Nakon što se baterija potpuno napuni, stavite je u donji dio bagera s gusjenicama i upotrijebite dvije baterije uključene u komplet za napajanje regulatora igračke. Nakon što se baterija isprazni, spojite je na kabel za punjenje, a zatim umetnite njezin kraj u USB priključak računala ili punjača.
Igračka je namijenjena djeci starijoj od 3 godine. Ima CE certifikat koji potvrđuje sukladnost sa zahtjevima primjenjive direktive. Korištenje certificiranih materijala, kao i konstrukcija igračke bez oštrih krajeva, jamči ne samo sigurnost, već i jednostavnost uporabe. Veliki bager s priborom spakiran je u estetsku kutiju s prozom i ručkom, što olakšava nošenje igračke.

Dodatne informacije

Velicina

36 cm x 14 cm x 20 cm,

Boja

žuta

Dob

3+

Besplatna dostava

od potrošenih 500kn

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje