+ KATEGORIJE

Dječje guralice i bicikli

DJEČJE GURALICE i BICIKLI su zabavni prijatelji za prve korake vaših mališana! Ova kategorija donosi sjajne igračke koje pomažu djeci da istraže svijet oko sebe dok uče hodati.

U našoj ponudi pronađite razne guralice 3u1 – COUPE, ROVER, MERCEDES koje dijete može koristiti čak i prije prvih koraka do već većih godina kao savršeno vozilo u utrkama s prijateljima, Bicikl guralice na 2 kotača, Bicikl guralice sa pomoćnim kotačima koji se s iskustvom mogu lako skinuti i sl.

DJEČJE GURALICE su šarene, lagane i prilagođene malenim nogicama. Njihov dizajn potiče mališane na kretanje, razvija ravnotežu i jača mišiće. Osim toga, donose i puno radosti jer imaju simpatične oblike i boje.

Svi proizvodi su sigurni za korištenje i laki za održavanje. Neka vaši mali istraživači uživaju u svakom koraku uz veselu pratnju dječjih guralica.

Uz ove igračke, hodanje postaje prava avantura, a svaki korak vašeg djeteta je korak prema nezavisnosti i istraživanju svijeta oko sebe. Neka prve šetnje budu ispunjene smijehom i radosti s našim veselim DJEČJIM GURALICAMA I BICIKLIĆIMA!

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje