Uvjeti i način dostave

Dostava unutar Hrvatske 

Dostava je besplatna za sve narudžbe od 70 eura ili više na području RH. Za sve narudžbe niže od 70 eura, troškovi dostave iznose 5 eura na području RH.

Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 2 do 5 radna dana (od dana zaključene narudžbe). Rok isporuke proizvoda na hrvatske otoke je 7 do 10 radnih dana.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, LOG-era d.o.o. zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Molimo vas da prilikom narudžbe unesete svoj broj mobitela kako biste primili SMS obavijest s očekivanim vremenom dostave i kako bi vas dostavljač, prema potrebi mogao kontaktirati i dogovoriti s vama vrijeme dostave.

Narudžbe Kupaca napravljene putem webshopa www.svijet-maste.hr dostavljaju se kurirskom službom Gls Hrvatska na području cijele Republike Hrvatske*. 

Dostava se obavlja radnim danom. Radni dani su od ponedjeljka do petka, izuzevši praznike i neradne dane. Prilikom otpreme vaše narudžbe, dobit ćete obavijest SMS-om i e-mailom. U e-mailu ćete dobiti broj za praćenje pošiljke te poveznicu na kojoj možete pratiti gdje se vaš paket nalazi.

U slučaju da vaš paket ne bude dostavljen u dogovorenom vremenu (2 – 3 radna dana), molimo Vas da se obratite dostavnoj korisničkoj službi Gls Hrvatska na https://gls-group.eu/HR/hr/kontakt

Unesite broj za praćenje pošiljke:

Gls dostavna služba

https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Uvjeti preuzimanja dostave
Svi proizvodi su zapakirani u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

*Otoci za koje nismo u mogućnosti izvršiti isporuku na kućnu adresu: Brbinj Savar, Božava, Dragove, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Olib, Ilovik, Susak, Unije. 

Tvrtka LOG-era d.o.o. ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem narudžbe.

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje