Audi R8 SpyderAudi R8 Spyder

Audi R8 Spyder

Original price was: 184,48 €.Current price is: 144,67 €.

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 5 EUR. Dostava iznad 70 EUR gratis.

Šifra proizvoda: 04-09

Kategorija:

Dostava: 5-7 dana

Boja: plava, crna

Naručite sve rezervne dijelove (akumulatori, daljinski upravljači, retrovizori I ostalo) za svaki model auta na info@svijet-maste.hr

Audi R8 Spyder automobil je koji se može prepoznati iz mnogih filmova i računalnih igara – sigurno je reći da ga gotovo svi znaju! Ime mu dolazi iz ranog prototipa: Le Mans Audi R8 – cilj natjecanja u Le Mansu bio je odvesti što više krugova za 24 sata. R8 Spyder prilično je sportski automobil, ali vožnja njegove verzije Electric Ride-On definitivno će biti izvrsna, ugodna zabava.
Minijaturizirana verzija Audija R8 nadahnuta je roadsterom, a zahvaljujući toj činjenici ima dvostruku stolicu, otvoreni krov i sportski dizajn. Baš poput originala, R8 Electric Ride-On ima sjajna prednja svjetla, zatamnjeno vjetrobransko staklo.
Naša verzija električnog automobila Audi R8 Spyder sposobna je voziti 3-5 km / h, zahvaljujući dva motora, svaki po 45 W, i dvije 6V4,5Ah baterije. Nadalje, automobil ima automatski prijenos, a zbog toga ima 3 različite brzine vožnje, tako da i mali vozač možete odabrati vlastitu savršenu brzinu. Ovaj model automobila potpuno se napuni nakon 8 sati punjenja i ima relativno malu težinu – 10,5 kg. Zbog toga R8 Spyder možete svugdje ponijeti sa sobom, tako da će dijete uživati u vožnji na odmoru ili kod baka i djedova.
Ovaj Audi R8 Electric Ride-On ima puno pogodnosti koje ga čine sigurnijim i ugodnijim u vožnji. U unutrašnjosti automobila možete pronaći dvostruko sjedalo od eko kože sa sigurnosnim pojasom. U prednjem dijelu automobila možete pronaći upravljač s trubom, a na ploči s instrumentima plava svjetla – imitaciju brzinomjera možete pronaći i ovdje. U unutrašnjosti automobila također možete pronaći nešto što će zasigurno pružiti vama i vašem djetetu puno zabave u vožnji automobila Audi R8 Electric Ride-On Car – glazbena ploča! Ovu glazbenu ploču možete koristiti kao FM radio ili priključiti USB Flash pogon za reprodukciju vlastite glazbe!
Audi R8 Spyder Electric Ride-On Car certificiran je s CE, što jamči da ovaj automobil ispunjava zahtjeve EU-a. Svi elementi R8 Spydera izrađeni su od certificiranih i sigurnih materijala, što ovaj automobil čini sigurnim i čvrstim. Audi R8 postavljen je na EVA kotače koji su mnogo učinkovitiji od plastičnih i omogućuju vašem djetetu da vozi na puno vrsta podloga.
Prema korisničkom priručniku, licencirani automobil Audi R8 Electric Ride-On trebaju koristiti djeca starija od 3 godine. Ako je vaše dijete ljubitelj automobila od rođenja, umjesto njega možete voziti vi pomoću 2.4G daljinskog upravljača.

TEHNIČKI PODACI
Motor2x45W
Baterija2x6V4,5Ah
Mjenjač2 brzine (naprijed / nazad), 3 načina brzine (polako, normalno, brzo)
Dimenzije100cm x 59cm x 45cm
Maksimalna brzina3-5 km/h
Masa vozila12 kg
Maksimalna nosivost30 kg
Vrijeme punjenja8 sati
Trajanje upotrebedo 1 sat
Kočnicaautomatski kada se otpusti papučica gasa, kočnica u nuždi na daljinskom upravljači
OPREMA
Sigurnosni pojasevi
Vrata na otvaranje
Ključevi
SjedaloKožno sjedalo
KotačiMekani EVA
Daljinski upravljač2.4G, 3 brzina (polako, normalno, brzo)
Svjetlaprednja svjetla
Audiodostupna je sklopka za način rada, USB, MP3 AUX, gumbi za melodiju na upravljaču

Dodatne informacije

Boja

crna, plava

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje