eng_pl_Bubble-Gun-Police-Car-Bubble-Machine-Music-and-Light-3730_1eng_pl_Bubble-Gun-Police-Car-Bubble-Machine-Music-and-Light-3730_1

Bubble Gun Policajac

Original price was: 21,10 €.Current price is: 13,90 €.

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 5 EUR. Dostava iznad 70 EUR gratis.

Šifra proizvoda: 2-186

Kategorija: Pištolji za sapunicu

Dostava: 2-3 dana

Dimenzije:
– pištolj: 18 cm x 12,5 cm x 5,5 cm
– balončići: 9 cm x 3,5 cm

U dolaskuŽelim rezervirati

Pištolj za sapunice igračka je koja će se svidjeti svakom djetetu – i dječacima i djevojčicama. Omogućuje vam da se divite duginim mjehurićima sapuna koji lebde u zraku, a koji se lijepo sjaje u raznim bojama. Ovaj pištolj ima brojne prednosti: zabavu čini zvukovima koji podsjećaju na sirenu vatrogasnog automobila, a u vrijeme kada čovjek koji koristi klasični set može napraviti samo jedan mjehur, ovaj pištolj može ih napraviti na desetke.
Set za izradu mjehurića od sapunice sastoji se od:
– pištolj,
– 2 komada rezervne tekućine.
Konstrukcija predstavljene igračke kombinira konstrukcijske karakteristike pištolja s dizajnom koji se odnosi na vatrogasce. Velika prednost je mogućnost pomicanja ljestava kamiona, kao i specijalni efekti u obliku zvukova nalik sireni koja prati vatrogasce tijekom njihovog rada. Rukovanje pištoljem je vrlo jednostavno, prikazano je na poleđini pakiranja. Dovoljno je odviti poklopac boce s tekućinom, ukloniti zaštitu i priviti ga na pištolj. Svaki put kad pritisnete okidač, iz pištolja će početi izlaziti lijepi, šareni mjehurići sapuna.
Nakon završetka igre, odvrnite bocu s tekućinom i stavite je na sigurno mjesto. Inovativna formula tekućine čini njezin sastav sigurnim i netoksičnim, a mjehurići su izuzetno izdržljivi. Međutim, vrijedi se sjetiti da s vremena na vrijeme očistite pištolj. Da biste to učinili, odvrnite bočicu s tekućinom i obrišite britvu mokrom krpom. Ovaj postupak osigurat će da će igračka dugo služiti djetetu, jamčeći mu fantastičnu zabavu.
Pištolj za mjehuriće od sapunice namijenjen je svoj djeci starijoj od 3 godine. Pokreću ga 3 komada 1,5V AA baterija, koje nisu u kompletu. Igračka za mjehuriće ima CE certifikat, a njegova je proizvodnja u skladu sa standardom EN 71, što jamči sigurnost uporabe. Plavi pištolj zapakiran je u blister, što čini vrlo estetski.

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje