eng_pl_Deluxe-Tool-Set-Cordless-Drill-Hammer-Screwdriver-3698_1eng_pl_Deluxe-Tool-Set-Cordless-Drill-Hammer-Screwdriver-3698_1

Deluxe bušilica s dodacima

Original price was: 13,14 €.Current price is: 10,49 €.

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 5 EUR. Dostava iznad 70 EUR gratis.

Šifra proizvoda: 2-082

Kategorija: Uradi sam

Dostava: 2-3 dana

Igra s predstavljenim setom pozitivno će utjecati na djetetov razvoj – njegovu pamet, logičko razmišljanje i kreativnost.

Na zalihi

Uradi sam komplet sastoji se od velikog broja elemenata, koji će zasigurno donijeti veliku zabavu svakom mališanu. Igra s predstavljenim setom pozitivno će utjecati na djetetov razvoj – njegovu pamet, logičko razmišljanje i kreativnost.
Višenamjenski set alata izrađen je od plastike koja je zaslužna za malu težinu pojedinih elemenata. Dizajn igračke odnosi se na stvarne alate koji se kombiniraju s jednostavnom, neutralnom bojom – zahvaljujući tome dijete će se osjećati kao pravi Uradi sam entuzijast. Velika prednost igračaka je u tome što su njihove dimenzije prilagođene dječjim rukama što će ih znatno olakšati za korištenje.
Set uključuje:
– odvijač,
– čekić,
– zamjenjivi nastavci odvijača,
– vijci i matice,
– komad drveta,
– nož.

Uvjereni smo da će niz Uradi sam dodataka omogućiti neobično zanimljivu i razvijajuću zabavu – ne samo za jednu osobu istovremeno. Komplet će biti izvrstan dodatak kućnoj radionici koju mogu koristiti braća i sestre ili prijatelji. Konstrukcija svakog elementa vrlo je sigurna – igračke nemaju oštre krajeve, što osigurava ugodnu igru.
Komplet od 15 komada bit će izvrsna igračka za svu djecu stariju od 3 godine. Elementi koji su uključeni u set izrađeni su od najkvalitetnijeg certificiranog materijala, što jamči sigurnost upotrebe, kao i pouzdanost i dug životni vijek igračke. Konstrukcija svih elemenata pročišćena je do najsitnijih detalja, tako da će svako dijete moći uživati u ovoj igri s velikim zadovoljstvom. Uradi sam komplet ima CE certifikat i upakiran je u kartonsku kutiju s prozirnom staklenom futrolom.

Dimenzije:
– odvijač 1: 19 cm x 13 cm x 4 cm,
– čekić: 15,5 cm x 8,5 cm x 1,5 cm,
– odvijač 2: 16,5 cm x 2,5 cm,
– drvo: 13 cm x 4 cm,
– vijak: 5 cm x 3 cm,
– zamjenjivi vrh – turpija: 13 cm x 1,5 cm.
Dimenzije paketa: 32 cm x 26 cm x 5,5 cm

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje