eng_pl_Basket-With-Fruith-And-Vegetables-For-Slicing-And-Market-Weight-2206_7eng_pl_Basket-With-Fruith-And-Vegetables-For-Slicing-And-Market-Weight-2206_7

Košara s voćem i povrćem + vaga

15,79  (118,97 kn)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 5 EUR. Dostava iznad 70 EUR gratis.

Šifra proizvoda: 2-125

Kategorija: Kućanski aparati i oprema za trgovinu

Dostava: 2-3 dana

Namirnice možete položiti na drvenu ploču i izrezati ih posebnim nožem. Polovice voća i povrća mogu se vagati na vagi, što je vjeran prikaz onih koje se mogu naći u supermarketima, a zatim staviti na tanjure ili pomiješati u zdjelu.

Na zalihi

Set se sastoji od zelene košarice punjene raznim povrćem i voćem, kao i zdjelice, tanjura, noža, daske za sjeckanje i vage. Namirnice možete položiti na drvenu ploču i izrezati ih posebnim nožem. Polovice voća i povrća mogu se vagati na vagi, što je vjeran prikaz onih koje se mogu naći u supermarketima, a zatim staviti na tanjure ili pomiješati u zdjelu. Nakon kušanja, polovice povrća i voća mogu se lako i brzo spojiti. Kako? Svi prehrambeni proizvodi imaju posebne čičak trake koje omogućuju višestruko odvajanje i spajanje.
Šarene, žive boje elemenata koji se nalaze u kompletu zasigurno će privući pogled svakog mališana. Elementi uključeni u set pomoći će uvjeriti vaše dijete da jede zdravo povrće i voće, a također će biti korisni rekviziti u učenju sigurne upotrebe kuhinjskog posuđa. Košara će biti savršeni spremnik za igračke, a crvene ručke pomoći će vam da je nosite bez rizika da igračka padne. Igračka je izrađena od certificirane, sigurne za djecu plastike, ima CE certifikat. Zbog veličine nekih elemenata, ovaj se set preporučuje djeci starijoj od 3 godine.
Set se sastoji od:
– povrće: mrkva, brokula, paprika,
– voće: kivi, jagode, jabuke, grožđe,
– vaga,
– daska za rezanje,
– tanjuri,
– šalice,
– nož.

Dimenzije povrća i voća: oko 5 cm
Veličina paketa: 13 cm x 14 cm 14 cm

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje