eng_pl_Doll-Baby-in-a-bathrobe-Potty-Nappy-Playing-Sounds-3504_1eng_pl_Doll-Baby-in-a-bathrobe-Potty-Nappy-Playing-Sounds-3504_1

Lutka beba u ogrtaču

Original price was: 26,41 €.Current price is: 19,78 €.

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 5 EUR. Dostava iznad 70 EUR gratis.

Šifra proizvoda: 2-063

Kategorija: Lutke i kolica za lutke

Dostava: 2-3 dana

Dimenzije:
– lutka beba: 33 cm,
– kahlica: 10 cm x 10,5 cm,
– boca: 12 cm x 5,5 cm.

U dolaskuŽelim rezervirati

Lutka beba je slatka i šarmantna mala beba, odjevena u mekani ogrtač. U kompletu su dodani razni dodaci – kahlica i bočica za mlijeko. Briga o bebi nije samo dobra zabava – ona ima i edukativno značenje. Ova će igračka pozitivno utjecati na razvoj djeteta, a također i na njegove ručne sposobnosti i motoriku. Igranje i čuvanje ove slatke bebe učinit će djevojčicu odgovornijom i samostalnijom.
U kompletu s lutkom nalazi se pribor potreban za njegu djeteta – pelena, maramice, bočica za mlijeko i kahlica. Beba ima oči s pokretnim kapcima, koji se zatvaraju svaki put kad dijete uzme lutku, također noge i ruke koje su pomične – to uvelike podiže realizam u igri. Glavna prednost igračke je što će dijete nakon pritiska na trbuh lutke čuti veselu, živahnu pjesmu. Da biste uključili zvuk u lutki, izvucite mehanizam iz njenog trbuha, uklonite zaštitu i stavite mehanizam u njezin trbuh.
Set uključuje:
– lutka u ogrtaču,
– boca za mlijeko,
– kahlica,
– pelene,
– maramice.

Beba i dodaci izrađeni su od atestiranih, najkvalitetnijih materijala. Set ima CE certifikat, što je izjava proizvođača da proizvod zadovoljava zahtjeve važećih EU smjernica. Prilagođen je za djevojčice starije od 3 godine. Igračka je spakirana u šarenu kutiju sa staklenom vitrinom.

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje