Piramida ŽivotinjePiramida Životinje

Piramida Životinje

6,50 

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 5 EUR. Dostava iznad 70 EUR gratis.

Šifra proizvoda: 5-019

Kategorija:

Dostava: 2-3 dana

Ovu igračku karakterizira ne samo lijep, moderan dizajn, već i niz važnih prednosti za djetetov razvoj: razvija motoričke sposobnosti i pokretljivost djeteta, omogućuje vježbanje prstiju i hvatanje.

Na zalihi

Dugačka piramida je igračka koja savršeno utječe na razvoj djeteta. Sastoji se od šalica u raznim bojama sa životinjskim otiscima. Na vrhu igračke nalazi se najmanja šalica u obliku žabe. Šalice su izrađene od sigurnog, netoksičnog materijala koji je čvrst i postojan. Piramida ima vrlo zaokružen oblik, što utječe na razinu sigurnosti korištenja predmeta.
Svaka čaša ima različito označavanje.

Ovu igračku karakterizira ne samo lijep, moderan dizajn, već i niz važnih prednosti za djetetov razvoj: razvija motoričke sposobnosti i pokretljivost djeteta, omogućuje vježbanje prstiju i hvatanje. Igra s piramidom poboljšava djetetove ručne vještine kao i prepoznavanje boja i oblika. Razvrstavanje čaša omogućit će im da razumiju odnose koji postoje između predmeta različitih dimenzija. Piramida se sastoji od 6 šalica u obliku životinja.
Igračka koja vježba kreativnost i sposobnost logičnog razmišljanja nema pravila po kojima se s njom igra – kako je koristiti ovisi samo o djetetu, njegovim roditeljima i njihovoj mašti. Sigurni smo da će bogate, nevjerojatne boje kao i visoka kvaliteta igračke potaknuti svako dijete na učenje kroz igru.
Šarena piramida ima CE certifikat.

Pakirana je u kartonsku kutiju sa staklenom vitrinom, što ju čini savršenim poklonom za svaku bebu.

Dodatne informacije

Velicina

15,5 cm x 11,5 cm x 28,5 cm

Boja

šarena

Dob

18m+

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje