Policijski automobil POLICE2Policijski automobil POLICE2

Policijski automobil POLICE2

Original price was: 10,49 €.Current price is: 6,50 €.

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 5 EUR. Dostava iznad 70 EUR gratis.

Šifra proizvoda: 2-149

Kategorija:

Dostava: 2-3 dana

Policijski automobil u mjerilu 1: 16

Na zalihi

Policijski automobil dizajniran je za sve male ljubitelje policije i hitne službe. Bijela i plava boja te natpisi tipični su za ovu vrstu automobila, kao i crvena i plava svjetla na krovu, i pomažu da se dijete tijekom igre osjeća kao pravi, hrabri policajac na zadatku.
Automobil je moderne, terenske konstrukcije, ima zatamnjena stakla. Velika prikolica u stražnjem dijelu igračke omogućuje transport malih elemenata. Naljepnice ” POLICIJA ”, “9-1-1” i “FORCE NEW CITY POLICE” daju ozbiljan, policijski karakter. Kotači na kojima je vozilo smješteno su pokretni, osim toga automobil ima pogon trenja, što omogućuje vožnju na udaljenost bez djetetove pomoći.
Igračka ima zvučne i svjetlosne efekte koji se uključuju na vrlo jednostavan način. Nakon laganog pritiskanja poklopca motora, odjekuje policijska sirena i dva različita zvuka, što je praćeno bljeskajućim crvenim i plavim svjetlima na krovu automobila. Predstavljeni model donijeti će svakom djetetu puno veselja i dodatno proširiti njegovu kolekciju.
Terenski automobil spakiran je u sivu, estetsku kartonsku kutiju s otvorenim prozorom. Igračka je prekrasna ideja kao poklon za sve male strastvene policajce. Predstavljeni model ima CE certifikat i prilagođen je za svu djecu stariju od 3 godine.

Dodatne informacije

Velicina

22 cm x 11 cm x 9,5 cm

Dob

3+

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje