eng_pl_Dressing-Table-Light-Sounds-Stool-Accessories-Real-Working-Hairdryer-774_4eng_pl_Dressing-Table-Light-Sounds-Stool-Accessories-Real-Working-Hairdryer-774_4

Toaletni stol Svjetlo i zvukovi + stolica

Original price was: 59,59 €.Current price is: 43,67 €.

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 5 EUR. Dostava iznad 70 EUR gratis.

Šifra proizvoda: 2-009

Kategorija: Setovi za uljepšavanje💅💄

Dostava: 2-3 dana

Toaletni stol za djevojčice izvrsna je ideja za poklon za svaku malu damu!

Toaletni stol opremljen je s puno elemenata, uključujući:
– stolica,
– češalj,
– bočice,
– sušilo za kosu,
– narukvice,
– prstenovi,
– ruževi,
– gumice za kosu.

Na zalihi

Toaletni stol za djevojčice izvrsna je ideja za poklon za svaku malu damu. Ovaj šarmantni, šareni set vrlo je estetski, ali dekorativan, što će omogućiti da se svaka djevojka osjeća kao princeza. Igračka je dizajnirana s obzirom na najmlađe djevojke, stoga je izrađena od certificiranih, potpuno sigurnih materijala. Dizajn toaletnog stola i dodataka uz set sastoji se od ugodnih za oko, pojednostavljenih oblika bez oštrih krajeva, kao i lijepih boja. Dječji stol s ogledalom ima CE certifikat i namijenjen je svoj djeci starijoj od 3 godine.
Toaletni stol opremljen je s puno elemenata, uključujući:
– stolica,
– češalj,
– bočice,
– sušilo za kosu,
– narukvice,
– prstenovi,
– ruževi,
– gumice za kosu.
Predstavljeni toaletni stolić interaktivna je igračka. Vrata koja prekrivaju zrcalo otvaraju se kad se pritisne čarobni gumb, popraćena čarobnom melodijom i bljeskalicama. Prednosti ove igračke tu ne završavaju. Na površini zrcala pojavljuje se prekrasan hologram, dok sušilo savršeno oponaša stvarni predmet pune veličine. Kad se djevojčica prestane igrati, vrata koja prekrivaju zrcalo automatski će se zatvoriti nakon otprilike tri minute.
Radna površina ima ladicu na izvlačenje i posebne udubine na ploči stola za odlaganje sitnica vezanih na set. Sigurni smo da će ovaj dodatak ugoditi djevojčici, proširujući tako mogućnosti igre. Veličina toaletnog stolića i stolica prilagođena je visini djevojčica, što čini igru vrlo ugodnom. Dizajn igračke podsjeća na element dekora koji se nalazi u svakoj spavaćoj sobi bajkovitih princeza. Ružičaste, vrlo djevojačke boje omogućit će vam da igračku prilagodite dekoru gotovo svake dječje sobe.

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje