Životinje iz džungle – 6 komŽivotinje iz džungle – 6 kom

Životinje iz džungle – 6 kom

14,47 

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 5 EUR. Dostava iznad 70 EUR gratis.

Šifra proizvoda: 2-071

Kategorija:

Dostava: 2-3 dana

Velika prednost predstavljenog seta je mogućnost istodobne igre figura nekoliko osoba – u ogromnom broju figura svatko će pronaći nešto za sebe.

Na zalihi

Figurice životinja su nešto što vole sva djeca – i mala i velika. Daju neograničene mogućnosti igre, što vrlo pozitivno utječe na dječju maštu. Skup koji se sastoji od velikog broja elemenata omogućit će vam zabavnu igru koja sigurno neće uskoro završiti. Velika prednost predstavljenog seta je mogućnost istodobne igre figura nekoliko osoba – u ogromnom broju figura svatko će pronaći nešto za sebe.
Figurice životinja uključene u set u velikoj mjeri odražavaju stvarni, realni izgled – svi su elementi detaljnog oblika. U njihovoj su izgradnji sačuvani najvažniji elementi karakteristični za određenu vrstu. Ugodna boja igračaka potaknut će djecu da se počnu igrati, stimulirajući im vid. Životinje uključene u set donijet će veliku radost svim ljubiteljima prirode, kao i mališanima znatiželjnima za sve što ih okružuje. Igrajući se s tim elementima, dijete će naučiti kako izgledaju pojedine životinje i naučiti puno o svijetu.
Set uključuje: Leopard, Gorila, Tigar, Medvjed, Koala, Jelen
Sve figure uključene u set izrađene su od sigurnog i certificiranog materijala, koji je guma. Korištenje ovog materijala u proizvodnji igračaka čini ih vrlo laganima i ugodnima za upotrebu. Uhvatiti igračke neće biti problem ni najmlađima. Elementi seta ne zahtijevaju posebno održavanje – kako bi se osigurala higijena tijekom igre, figure treba čistiti mekom, vlažnom krpom.

Zbog dimenzija elemenata uključenih u set, igračka je namijenjena djeci starijoj od 3 godine.

Igračka je u skladu sa standardom EN71, koji je odgovoran za sigurnost koja proizlazi iz njene uporabe.

Dodatne informacije

Velicina

32 cm x 22 cm

Boja

razno

Dob

3+

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje