Pištolj za sapunicu Jednorog PinkPištolj za sapunicu Jednorog Pink

Pištolj za sapunicu Jednorog Pink

Original price was: 13,14 €.Current price is: 9,16 €.

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 5 EUR. Dostava iznad 70 EUR gratis.

Šifra proizvoda: 2-012

Kategorija:

Dostava: 2-3 dana

Pištolj za sapunice igračka je koja će se svidjeti svakom djetetu – i dječacima i djevojčicama. Igranje s njim omogućuje vam da se divite duginim mjehurićima sapuna koji lebde u zraku, a koji prekrasno svjetlucaju u različitim bojama. Ovaj pištolj ima brojne prednosti: čini zabavu svjetlosnim efektima ugodnijom, a u vremenu kada čovjek može napraviti […]

U dolaskuŽelim rezervirati

Pištolj za sapunice igračka je koja će se svidjeti svakom djetetu – i dječacima i djevojčicama. Igranje s njim omogućuje vam da se divite duginim mjehurićima sapuna koji lebde u zraku, a koji prekrasno svjetlucaju u različitim bojama. Ovaj pištolj ima brojne prednosti: čini zabavu svjetlosnim efektima ugodnijom, a u vremenu kada čovjek može napraviti samo jedan mjehurić pomoću klasičnog seta, ovaj pištolj može ih napraviti na desetke.
Set za izradu mjehurića od sapunice sastoji se od:
– pištolj u obliku jednoroga
– 2 komada rezervne tekućine

Konstrukcija predstavljene igračke kombinira konstrukcijske karakteristike pištolja s dizajnom koji se odnosi na jednoroge. Kao što vidite, na fantastičan način pretvara obični stroj za mjehuriće od sapunice u originalnu, neobičnu igračku. Velika prednost su specijalni efekti u obliku užarenog elementa koji se aktiviraju pritiskom na okidač. Rukovanje pištoljem je vrlo jednostavno, prikazano je na poleđini ambalaže. Dovoljno je odviti poklopac boce s tekućinom, ukloniti zaštitu i priviti je na pištolj. Svaki put kad pritisnete okidač, iz pištolja će početi izlaziti lijepi, šareni mjehurići sapuna.

Nakon igre odvrnite bocu s tekućinom i stavite je na sigurno mjesto. Inovativna formula tekućine čini njezin sastav sigurnim i netoksičnim, a mjehurići su izuzetno izdržljivi. Međutim, vrijedi se sjetiti da s vremena na vrijeme očistite pištolj. Da biste to učinili, odvrnite bocu s tekućinom i obrišite britvu mokrom krpom. Zahvaljujući ovom postupku, igračka će dugo služiti djetetu, jamčeći mu izvrsnu zabavu.
Pištolj za mjehuriće od sapunice namijenjen je svoj djeci starijoj od 3 godine.

Pištolj za mjehuriće ima CE certifikat, a njegova je proizvodnja u skladu sa standardom EN 71, što jamči sigurnost upotrebe.

Dimenzije postavljenih elemenata:
– pištolj: 23 cm x 19 cm x 6 cm
– rezerva: 8 cm x 3,5 cm
Veličina paketa: 30 cm x 22 cm
Dob: 3+

Dodatne informacije

Velicina

23 cm x 19 cm x 6 cm

Boja

roza

Dob

3+

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje