Policijski automobil POLICEPolicijski automobil POLICE

Policijski automobil POLICE

Original price was: 10,49 €.Current price is: 6,50 €.

U cijenu uračunat PDV (25%)

Cijena dostave 5 EUR. Dostava iznad 70 EUR gratis.

Šifra proizvoda: 2-148

Kategorija:

Dostava: 2-3 dana

Policijski automobil u mjerilu 1:16

Na zalihi

Automobil je dizajniran u 1: 16 mjerilu s detaljnim mapiranjem elemenata smještenih u pravi automobil u punoj veličini. Bijela i plava boja i natpisi karakteristični su za ovu vrstu vozila, svjetla na krovu čine da će se dijete tijekom igre osjećati kao pravi policajac.
Automobil je dizajniran u sportskom stilu, ima zatamnjena stakla, srebrne elemente u stražnjem dijelu i vrlo elegantan oblik. Naljepnice “POLICE”, “BRAVE 911” i “CITY POLICE” ovoj igrački daju ozbiljniji, policijski karakter. Igračka ima pomične kotače, osim toga automobil ima pogon na trenje koji omogućuje vožnju na daljinu bez djetetove pomoći.
Nakon laganog pritiskanja poklopca policijskog automobila, policijska sirena odjekuje u zraku i plava svjetla trepere. Ova igračka svakom djetetu donijet će puno veselja i dodatno proširiti dječju kolekciju vozila.
Policijski automobil spakiran je u estetsku kartonsku kutiju s otvorenim prozorom. Igračka je prekrasna ideja kao poklon svakom malom strastvenom policajcu. Predstavljeni model ima CE certifikat i prilagođen je svoj djeci starijoj od 3 godine.

Dodatne informacije

Velicina

27 cm x 12 cm x 10 cm

Dob

3+

Besplatna dostava

od potrošenih 70 EUR

100% SIGURNA

ONLINE KUPOVINA

PLAĆANJE NA RATE

DO 6 RATA BEZ KAMATA

DOSTAVA

u roku 2-3 dana

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje